Hur det är när det är som bäst

Föreläsningen handlar om att lägga energin på att få saker genomförda istället för att ödsla kraft och energi på att fundera över varför saker inte blev genomförda.

Johan talar om prestations och affärsutveckling på ett annorlunda sätt.
Han drar paralleller mellan olika former av prestationer såsom att slå ett personligt rekord, vinna SM-Guld, ta hem en affär, lösa en konflikt eller bara att ta sig till jobbet. Han pratar om mekanismerna bakom och vad som styr vår prestation. Johan arbetar aktivt med dessa frågor i företags och idrottsvärlden och talar därför både om teoretiska modeller men framförallt av egen erfarenhet, efter att ha utvecklat hundratals individer i dessa båda världar.

Johan är fil. kand. i idrottspedagogik vilket kompletterats med ytterligare 40p i psykologi med inriktning mot idrott och friskvård. Johan jobbar sedan våren 2007 med att utveckla spelarna i
svenska mästarna IFK Göteborg. Johan är en av RF.s utsedda och kvalitetssäkrade idrottspsykologiska rådgivare och jobbar med en mängd landslagsaktiva i Sverige.Han har arbetat som mental rådgivare, coach och föreläsare, inom olika områden i över 10 års tid.