Samarbetspartner/utställare

 

Vi skulle vilja se er som utställare på AkademikerKompetens

AkademikerKompetens är ett utmärkt tillfälle att träffa chefer och andra medarbetare från företag och organisationer runt om i landet.  Vi räknar med 200 besökare per ort som tillsammans representerar ca 20.000 anställda och i storstäderna betydligt fler. En eftermiddag med dessa bör generera många nya kontakter för er. Det här blir fjärde året i rad som vi fått förtroendet att arrangera Akademikerkompetens. Som utställare tilldelas ni en yta på 2,5 x 2,5 meter med ett bord som ni kan använda som monterdisk.
Våra utställare kan ställa upp 2-3 roll-ups och använda bordet till broschyrer eller demomaterial. Ni finns på plats när deltagarna anländer under registreringen för samtal med deltagarna. Under eftermiddagen minglar våra utställare med deltagarna och lyssnar på de intressanta föredragen.

Utställare pris: 10.000 sek, ex moms för en halvdag.

Ni kan även vara en av dem som håller ett föredrag på 15-50 min. Då är priset 17.500 sek exkl. moms, inkl. utställarplats.
I priset ingår hyra av lokaler, inbjudningar, annons på AkademikerKompetens hemsida
www.akademikerkompetens och program. Se kort video https://www.youtube.com/watch?v=thdOuVgnbWw&t=65s från våra events, för referenser och mer info. AkademikerKompetens har arrangerat fler än 30 liknande evenemang sedan starten för fyra år sedan.

För mer information vänligen kontakta arrangörerna:

Håkan Hederstierna, Trigram AB
tel: 073-509 75 68
hakan.hederstierna@gmail.com
eller
Christina Mace, Mace Speakers
tel 08-22 20 10
info@macespeakers.se