Albert Lannerstad

Albert Lannerstad har en bakgrund som VD och affärsutvecklare. Han har alltid arbetat med utveckling – av affärsidéer, verksamheter och kommunikation. Som webbstrateg hjälper Albert Lannerstad företag och organisationer att nyttja digital teknik, webben och sociala medier för att sälja, stärka sitt varumärke och bygga relationer.

Albert Lannerstad föreläser, utbildar och hjälper företag och organisationer att nå sina mål med hjälp av webbkommunikation och sociala medier.
Han är webbstrateg och affärsutvecklare – en van utbildare och uppskattad föreläsare. Framförallt kan han på ett inspirerande och intresseväckande sätt förklara hur webben och de sociala medierna – bortom floskler och tjusiga exempel – kan bidra till ett företags framgång. Webbkommunikation blir begriplig och sambanden mellan affären och den digitala kommunikationen tydliga.

Bland ämnena finns:

•Framgång i sociala medier – gå från att ”finnas på Facebook” till att nå verklig effekt
•Sälja på webben – så når du din kund fastän du inte är där när han/hon ska handla
•Därför kan du inte uttrycka dig som du brukar – om språk, tonalitet och innehåll i sociala  medier

Föreläsningen “Framgång i sociala medier”

Att skapa en profil på Facebook går snabbt och enkelt och många företag har gjort det under de senaste åren. Men vad händer sedan? Hur får man kunderna engagerade? Vari ligger affärsnyttan? Och är Facebook verkligen rätt för alla organisationer? Albert Lannerstad reder ut begreppen och avslöjar de vanligaste anledningarna till att den där effekten många hoppas på – att kunderna ska hjälpa till att stärka och sprida varumärket – ofta uteblir. Med en genomtänkt satsning är det dock inte svårt att slå igenom i bruset.

För mer information eller bokning av Albert Lannerstad, vänligen kontakta Mace Speakers telefon 08-22 20 10 eller info@macespeakers.se